Mini-vakantie

voor ruiter en paard

Het hele jaar geopend.

U wilt eens een weekend of op een doordeweekse dag gaan rijden in een andere omgeving of u gaat op mini-vakantie en u wilt uw paard(en) graag meenemen. Dan kunt u terecht bij Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat".
Voor ruiters en menners hebben wij een speciaal arrangement opgenomen.

Wij zijn geen professionele paardenhouderij/manege maar liefhebbers! Onze paarden staan in eenvoudige inloopboxen. Eigenlijk staan ze bijna altijd buiten. Ze kunnen naar binnen maar blijkbaar heeft dat niet altijd hun voorkeur. Dit doen ze alleen als ze gevoerd worden. Uiteraard zijn deze boxen afsluitbaar als u dat wel wenst.

Ook voor uw paard(en) hebben wij tegenover de B&B een wei met paddock die rechtstreeks in verbinding staat met eenvoudige (afsluitbare) inloop-stallen. s' Morgens wordt uw paard door ons verzorgd zodat u nog heerlijk kunt genieten van uw verblijf. Uw paarden krijgen net als onze sportpaarden A-kwaliteit hooi en Derby Compactbrok van Havens. Het voeren wordt uiteraard volgens uw wens gedaan.
Er is toezicht op uw paard als u andere activiteiten wilt ondernemen of als u 's avonds niet op uw kamer bent.
Uw auto met trailer (en rijtuig) kan op ons eigen (afsluitbaar) terrein staan. Deze en andere faciliteiten zoals poets- afspuitplaats (koud/warm water) en afsluitbare zadelkamer zijn in de prijs inbegrepen. Uw paard kan eventueel ook in de weide die ook tegenover de B&B is gelegen. Vanuit uw kamer kunt u uw paard(en) zien.
Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Heeft u zin in om mee te rijden met de koets, of wilt u zelf de leidsels leren vasthouden? In overleg (en te bespreken vergoeding) is dit zeker mogelijk. Geef dit aan bij uw reservering. In sommige bossen mag u vrij rijden. Wij hebben meerdere mooie routes op papier uitgeschreven en die liggen voor u klaar of zijn op te laden in uw gps systeem. Daarnaast zijn er volop officiële ruiterroutes in de omgeving aanwezig.