FAQ
Veel gestelde vragen

Privacyverklaring
Hoe gaat de B&B met onze gegevens om?
Ook wij houden ons aan de wet en hebben regels opgesteld hoe met u gegevens vertrouwelijk moet worden omgegaan. Meer hierover kunt lezen onder kopje privacyverklaring.

Aankomst- en vertrektijden.
Gasten worden op de dag van aankomst tussen 16.00 en 22.00 uur verwacht. Wel verzoeken wij u uiterlijk een dag voor uw bezoek aan te geven hoe laat u verwacht te komen. U kunt s'morgens altijd al uw bagage brengen. U dient dit wel te overleggen. Op de vertrek dag wordt u verzocht om voor 11.00 uur uw kamer te verlaten. De bagage kunt u bij ons laten en s' avonds ophalen. Gaat u naar de sauna in Nijmegen en wilt u liever vroeg inchecken? Neem een dag van te voren even telefonisch contact met ons op. Er is altijd een mouw aan te passen.

Hoe laat kan ik ontbijten?
Op verzoek kan dat op de meest rare tijden. U kunt tot uiterlijk half 10 aan het ontbijt verschijnen. Wij willen uiterlijk om half elf de ontbijttafel afruimen zodat we na 11 uur kunnen beginnen met het schoonmaken van de kamers.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Nee, er worden geen huisdieren op de kamers toegelaten.

Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren?
Ja dat kan mits dit 24 uur van te voren gebeurd. Uiteraard is het vervelend als gasten hun reservering annuleren. Omdat wij er van uitgaan dat u dit met reden doet bent u ons geen verdere kosten verschuldig en hopen wij u een andere keer te mogen begroeten. Indien u binnen 24 uur annuleert dan zien wij ons genoodzaakt om 100% van de kamerprijs te berekenen. Als u tijdens uw (meerdaags) verblijf wilt annuleren zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Wat is inbegrepen in de prijs?
De prijzen zijn op basis van twee personen per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting, inclusief BTW.
Klik hier voor onze gratis service.

Is er een bushalte in de buurt?
Er is een bushalte op 150 mtr van Bed and Breakfast "Aan de Bagijnstraat". Zie voor de actuele tijden onder het kopje Contact en Route.

Komt u vanuit Nijmegen dan loopt u Zuidwaarts en ziet u het verblijf aan de andere kant van de weg. Komt u vanuit Venlo dan loopt u een stukje terug en gaat u links de Bagijnstraat in. Aan uw rechterhand is de B&B.

Kunnen wij onze mountainbike of fiets afspuiten en stallen?
U kunt uw fiets afspuiten na uw "barre" tocht over de meerdere routes die liggen in het gebied van de Hel van Groesbeek. Aansluiting direct bij de B&B.

Daarnaast kunt u uw fiets veilig achter slot en grendel stallen. Daar kunt u ook de vieze kleding uit doen en ev achterlaten. Indien nodig drogen wij u natte kleren. Ook kunt u elektrische fietsen weer opladen.

Is uw parkeerterrein afsluitbaar?
Ja. De parkeerplaats kan worden afgesloten met een poort, maar hij blijft meestal open staan. Op verzoek kunnen wij hem afsluiten. Uiteraard geven wij geen anti-diefstal garantie :)

Kan ik bij u een fiets huren?
Wij beschikken zelf over twee damesfietsen en twee E-bikes. Als u een dag verblijft en u wilt niet met de auto naar het restaurant dan kunt u deze gratis meenemen. Wilt u een dagje onze fietsen gebruiken dan vragen wij € 7,50 per dag per fiets. Voor de E-bikes vragen wij €20,- per dag per fiets. E bikes ruim van te voren reserveren.

Wilt u een mountainbike of meerdere elektrische fietsen dan kunnen wij die voor u huren. Haalt u de fiets zelf op dan betaalt u de kosten aan de verhuurder. Als u wilt dat de fietsen klaar staan bij de B&B dan betaalt hiervoor de huurprijs en een kleine toeslag voor het ophalen.

Kan ik bij u met pin- of creditcard betalen?
U kunt met pinpas en diverse creditcards betalen. Hoewel wij het zien als dienstverlening vragen wij daar wel een vergoeding voor (2,75%). Omdat we een klein bedrijf zijn betalen wij relatief hoge transactiekosten. Deze berekenen wij 1:1 aan u door.

Is uw B&B geschikt voor baby's en kinderen?
Ja, wij zijn volledig ingericht voor het verblijf van
baby's en kinderen.  Wij hebben alleen geen speeltoestellen op ons terrein.