FAQ

Veel gestelde vragen

Privacyverklaring
Hoe gaan jullie met onze gegevens om?
Ook wij houden ons aan de wet en hebben regels opgesteld hoe met jouw gegevens vertrouwelijk moet worden omgegaan. Meer hierover kunt lezen onder kopje privacyverklaring.

Aankomst- en vertrektijden.
Gasten worden op de dag van aankomst tussen 16.00 en 21.30 uur verwacht. Wel verzoeken wij je uiterlijk een dag voor je bezoek aan te geven hoe laat je verwacht te komen. Je kunt s'morgens altijd al de bagage brengen. Je dient dit wel te overleggen. Op de vertrek dag wordt je verzocht om voor 11.00 uur de kamer te verlaten. De bagage kun je desgewenst bij ons laten en s' avonds ophalen en de auto ev laten staan. Ga je naar de sauna in Nijmegen en wil je liever vroeg inchecken? Neem een dag van te voren even telefonisch contact met ons op. Er is altijd een mouw aan te passen.

Hoe laat kan ik ontbijten?
 Je kunt vanaf 7.30 uur tot uiterlijk half 10 het ontbijt ontvangen, maar op verzoek kan dat ook op de meest rare tijden. Eventueel krijg je s 'avonds al je ontbijtspullen.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Nee, helaas zijn huisdieren niet welkom.

Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren?
Ja dat kan mits dit 24 uur voor de dag van aankomst gebeurd. Uiteraard is het vervelend als gasten hun reservering annuleren. Omdat wij er van uitgaan dat je dit met goede reden doet ben je ons geen verdere kosten verschuldigd en hopen wij je een andere keer te mogen begroeten. Indien je wel binnen 24 uur annuleert voor de dag van aankomst dan wordt 100% van de kamerprijs aan je berekent. Als je tijdens een (meerdaags) verblijf wilt annuleren zijn wij ook genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Sluit zo nodig een annuleringsverzekering af.

Wat is inbegrepen in de prijs?
De prijzen zijn exclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting en BTW.
Klik hier voor onze gratis service.

Is er een bushalte in de buurt?
Er is een bushalte op 150 mtr van "Aan de Bagijnstraat". Zie voor de actuele tijden onder het kopje Contact en Route of klik op het busje in het midden van de Homepage.

Kom je vanuit Nijmegen dan loop je Zuidwaarts en zie je het verblijf aan de andere kant van de weg. Kom je vanuit Venlo dan loopt je een stukje terug en ga je linksaf de Bagijnstraat in. Direct aan je rechterhand is het gastenverblijf.

Kunnen wij onze mountainbike of fiets afspuiten en stallen?
Je kunt jouw fiets afspuiten na je "barre" tocht over de meerdere routes die liggen in het gebied van de Hel van Groesbeek. Aansluiting op de zwarte aanrijroute is op 900 mtr..

Ook kun je jouw fiets veilig achter slot en grendel stallen. Daar kunt je ook de vieze kleding uit doen en ev achterlaten. Indien nodig drogen wij de natte kleren. Ook kun je elektrische fietsen weer opladen.

Is de parkeerterrein afsluitbaar?
Ja. De parkeerplaats kan worden afgesloten met een poort, maar hij blijft meestal open staan. Op verzoek kunnen wij hem afsluiten. Uiteraard geven wij geen anti-diefstal garantie :)

Kan ik een fiets huren?
Wij beschikken zelf over twee damesfietsen. Wil je de fietsen overdag gebruiken dan vragen wij een vergoeding voor een gewone fiets van € 10,00 per volle dag en € 5,00 bij alleen gebruik na 18.00 uur. 

Wil je een mountainbike of elektrische fietsen huren? Klik hier voor adressen. 

Kan ik met pin- of creditcard betalen?
Je kunt met pinpas en diverse creditcards betalen. Hoewel wij het zien als dienstverlening vragen wij daar wel een vergoeding voor (3 %). Omdat we een klein bedrijf zijn betalen wij relatief hoge transactiekosten. Deze berekenen wij 1:1 aan je door. Voorkeur is om te betalen met uw telefoon-app, betaalverzoek, Tikkie of contant.

Is de kamer geschikt voor baby's en kinderen?
Ja, wij zijn volledig ingericht voor het verblijf van
baby's en kinderen.  Wij hebben alleen geen speeltoestellen op ons terrein.