Fietsen en wandelen
en leenfietsen

Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat" ligt aan het begin van een uitgebreid knooppunt van fiets- en mountainbike routes.
U kunt uiteraard uw eigen fiets meenemen en deze s' nachts stallen in onze afsluitbare fietsenstalling. Wij hebben ook twee damesfietsen ter beschikking om s'avonds naar een restaurant in de omgeving te fietsen. Wilt u de fietsen een hele dag gebruiken dan vragen wij hiervoor € 5,- per dag per fiets.
Wilt u liever een elektrische fiets of een mountainbike, dan huren wij die voor u elders en zorgen wij ervoor dat deze op de dag van aankomst voor u klaar staan.

 Er lopen diverse fietsroutes door het gebied (waaronder de Via Romana). Zowel vlak als heuvelachtig iedere wens is invulbaar. Via het fietsroutenetwerk op basis van het knooppuntensysteem kom je op de mooiste plekjes. De verschillende knooppunten worden met behulp van duidelijk herkenbare bewegwijzering aangeduid, zodat je je makkelijk kunt oriënteren.   

Download de app om zelf je knooppunten samen te stellen

Een unieke ervaring is de Fiets Draisine op de stilgelegde spoorweg tussen Groesbeek, Kranenburg en Kleef...Lees meer

Wandelen is leuk, struinen avontuurlijker. Loop over slingerende koeienpaden, vaak pal langs de rivier, klauter over dijkjes en boomstammetjes en kom Galloway runderen en Konikpaarden tegen zoals o.a. 'Ommetje Bos en Kuil'  (vanaf onze B&B direct op de route) en de struinroute het Boerenwandelpad Vennenpad

Op uw kamer ligt een map met kaarten van mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Een leuke (wandel of fiets) route rond Nijmegen is het streekpad en de walk of wisdom  Onze B&B ligt ook dichtbij de volgende wandelroutesPieterpad, GelderlandrouteLimburg Noord-Zuid route en het Airbornepad.

Wij hebben enkele fietsroutes voor u samengesteld:
 
afstand 25 km Fietsrondje Groesbeek
 
afstand 25 km Rondje Mook
 
afstand 21 km  Wandelen naar Groesbeek
 
afstand 54 km Rijk van Nijmegen Zuid
 
afstand 71 km  Heumen-Ooypolder
Klik op de link en u komt op de site. Daar kunt ook de gps downloaden.