Fietsen  
en leenfietsen

Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat" ligt aan het begin van een uitgebreid knooppunt van fietsroutes. 

 Er lopen diverse fietsroutes door het gebied (waaronder de Via Romana). Zowel vlak als heuvelachtig iedere wens is invulbaar. Via het fietsroutenetwerk op basis van het knooppuntensysteem kom je op de mooiste plekjes. De verschillende knooppunten worden met behulp van duidelijk herkenbare bewegwijzering aangeduid, zodat je je makkelijk kunt oriënteren.   

Download de app om zelf je knooppunten samen te stellen

Een unieke ervaring is de Fiets Draisine op de stilgelegde spoorweg tussen Groesbeek, Kranenburg en Kleef...Lees meer


Wij hebben enkele fietsroutes voor u samengesteld:
 
afstand 25 km Fietsrondje Groesbeek
 
afstand 25 km Rondje Mook
 
afstand 21 km  Wandelen naar Groesbeek
 
afstand 54 km Rijk van Nijmegen Zuid
 
afstand 71 km  Heumen-Ooypolder
 afstand 96 km Honderduizend rit
 afstand 97 km Land van Maas en Waal
Klik op de route en scan vervolgens de qr code in. Klik op Browse website en de route staat op je telefoon. Druk op start en de navigatie begint. Veel fietsplezier!


U kunt uiteraard uw eigen fiets meenemen en deze s' nachts stallen in onze afsluitbare fietsenstalling. 
De B&B beschikt over twee gewone fietsen en één E-bike (Mits tijdig aangegeven is er een tweede E-bike beschikbaar).  
Als u één dag bij ons verblijft en u wilt de auto laten staan om s 'avonds naar een restaurant te fietsen dan stellen wij de fietsen gratis ter beschikking. Wilt u de fietsen overdag gebruiken dan vragen wij een vergoeding van € 7,50 per dag voor een gewone fiets en € 20,- per dag voor een E-bike. Het gebruik van een kinderstoeltje kost € 2,50 per dag (alleen op een gewone fiets).

U gebruikt de fietsen geheel op eigen risico. Dit betekent dat u de fietsen op slot moet zetten als u van de fiets af gaat. Schade aan de fiets, uw kleding, tassen etc zijn geheel voor eigen risico en rekening.
Heeft u meer of andere fietsen nodig dan huren wij die voor u elders en zorgen wij ervoor dat deze voor u klaar staan. U betaalt hiervoor de prijs van de verhuurder.