Fietsen  

en leen/huurfietsen

Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat" ligt aan de snelfietsroute MaasWaalpad die leidt naar een uitgebreid knooppunt van fietsroutes. 

 Er lopen diverse fietsroutes door het gebied (waaronder de Via Romana). Zowel vlakke weg als heuvelachtig iedere wens is invulbaar. Via het fietsroutenetwerk op basis van het knooppuntensysteem kom je op de mooiste plekjes. De verschillende knooppunten worden met behulp van duidelijk herkenbare bewegwijzering aangeduid, zodat je je makkelijk kunt oriënteren.   

Download de app om zelf je knooppunten samen te stellen

Wij hebben enkele fietsroutes voor u samengesteld:

 Afstand 27 km  Wijnroute Groesbeek 
 
afstand 25 km Fietsrondje Groesbeek
 
afstand 25 km Rondje Mook
 
afstand 21 km  Rondje naar Groesbeek
 
afstand 54 km Rijk van Nijmegen Zuid
 
afstand 71 km  Heumen-Ooypolder
 afstand 96 km Honderduizend rit
 afstand 97 km Land van Maas en Waal

afstand 88 km Wielrennersroute rond Nijmegen-Groesbeek


Klik op de route en scan vervolgens de qr code in. Klik op Browse website en de route staat op je telefoon. Druk op start en de navigatie begint. Veel fietsplezier!

U kunt uiteraard uw eigen fiets meenemen en deze s' nachts stallen in onze fietsenstalling. 
De B&B beschikt over twee gewone fietsen en één E-bike (Mits tijdig aangegeven is er een tweede E-bike beschikbaar).  
 Wilt u de fietsen overdag gebruiken dan vragen wij een vergoeding voor een gewone fiets van € 10,00 per dag en € 5,00 na 18.00 uur. Wilt u een E-bike huren dan betaalt u  € 20,- per dag en € 10,00 voor alleen gebruik na 18.00 uur.  Het gebruik van een kinderstoeltje kost € 2,50 per dag (alleen op een gewone fiets te gebruiken).

U gebruikt de fietsen geheel op eigen risico. Dit betekent dat u de fietsen op slot moet zetten als u van de fiets af gaat. De fietsen worden goed onderhouden. Als blijkt dat er bij terugkomst een defect is dan worden de kosten op u verhaald. Schade aan de fiets, uw kleding, tassen etc zijn geheel voor eigen risico en rekening.