De omgeving 

Het Rijk van Nijmegen

 Aan de Noordkant van uw verblijf ligt aan rivier de Waal de stad Summer Capital Nijmegen. met de uiterwaarden richting het Oosten.

Oud
Oud

De historische binnenstad van Nijmegen, de oudste stad van Nederland met haar gezellige centrum en winkelstraten, is slechts 10 kilometer verwijderd. De Radboud Universiteit Nijmegen en de ziekenhuizen UMC St Radboud en het CWZ zijn met de auto of bus binnen 10 minuten bereikbaar en met de fiets ruim 20 minuten (ook door het bos de snelfietsroute MaasWaalpad . 

U kunt hier de hele stadgids van Nijmegen downloaden of print hier de plattegrond uit. 

Winkelen in Nijmegen: dat is shoppen in een van de oudste steden van Nederland. Het centrum heeft alles wat je zoekt: de vertrouwde ketens, luxe fashion, leuke hebbedingen, mooie lifestyle en lekkere adressen om te lunchen en borrelen. Bezoek zeker de oudste  winkelstraat van Nederland - de Lange Hezelstraat. Slenter door  de vele stadsparken en bezoek natuurlijk de Stevenskerk.

Aan de Westkant van uw verblijf kunt u richting het vlakkere vennengebied van Hatert en Overasselt fietsen en de Kraayenbergse plassen bezoeken.

Aan de Zuidkant liggen de dorpen Mook en Plasmolen met de Mookerheide, de St. Jansberg en de Mookerplas.

Aan de Oostkant ligt het heuvellandschap van Groesbeek en Berg en Dal met de zevenheuvelenweg en meerdere landelijk bekende musea. De dorpen Malden, Groesbeek en Plasmolen tellen vele restaurants en horecagelegenheden.

 "Aan de Bagijnstraat" vormt een prima uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen en te mountainbiken. Zie verder ook onder het kopje Natuurgebieden.