Reserveren

Inchecken tussen 16.00 en 21.30 uur uitchecken voor 11.00 uur

Check de beschikbaarheid van de kamer in onderstaande kalender door de gewenste datum te kiezen.
Vul de gevraagde gegevens in en druk op verzenden. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat" u een bevestiging. Wij proberen uw verzoek binnen enkele uren af te handelen doch uiterlijk binnen 24 uur.

Bij rechtstreekse boekingen verblijven kinderen tot en met 3 jr  GRATIS excl ontbijtkosten. Wij hebben geen invloed op het beleid van boekingsites zoals airbnb of booking.com.

De prijs voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is € 15,-. p.p.p.n. Kinderen vanaf 12 jaar rekenen wij als volwassenen. Het boekingsprogramma is daar niet op aangepast. Bent u met 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar dan boekt u voor 2 volwassenen en schrijft u bij notities hoeveel kinderen er mee komen en hun leeftijd. Kamer Limburg is alleen te reserveren voor volwassenen. Kiest u voor ontbijt dan vult u 1 x in (voor alle gasten/alle dagen).  In de bevestigingsmail ziet u vervolgens de prijs aangevuld met de prijs van de kinderen en hun ontbijtkosten. 

Voor het reserveren van een verblijf worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ook vragen wij u na bevestiging van de reservering geen aanbetaling. U betaalt het bedrag in zijn geheel bij uw vertrek inclusief de overige kosten die u maakt (bijv. verbruik uit de minibar, fietshuur, lunch ). Al onze prijzen zijn incl. BTW en toeristenbelasting. Wij hebben zelf  2 (eigen) gewone fietsen en 2 E bikes die geboekt kunnen worden. Het programma kan niet zien of ze al verhuurd zijn. Geeft dit dus aan bij de notities. Heeft u er meer nodig dan 2 of wilt u meer elektrische fietsen laat het ons dat dan weten dan brengen wij u in contact met onze fietsenverhuurder
( het kan zijn dat die een andere huurprijs vraagt).
Voor dat u boekt vragen wij u de algemene voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

Annuleren.
Kunt u onverwacht niet komen, dat is heel vervelend, maar laat het ons wel even weten; u betaalt geen annuleringskosten als u uiterlijk 24 uur voor de dag van aankomst annuleert. Binnen die termijn betaalt u het volledige bedrag ex ontbijtkosten.