Reserveren

Inchecken tussen 16.00 en 21.30 uur uitchecken voor 11.00 uur

Check de beschikbaarheid van de kamer in onderstaande kalender door de gewenste datum te kiezen. Komt de datum niet te voorschijn dan is  er geen kamer meer beschikbaar.
Vul de gevraagde gegevens in en druk op verzenden. Na ontvangst van je reserveringsverzoek stuurt Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat" je automatisch een bevestiging. Mochten niet alle vragen beantwoord zijn in het automatische bericht dan proberen wij je vraag binnen enkele uren af te handelen doch uiterlijk binnen 24 uur.

Bij rechtstreekse boekingen verblijven kinderen tot en met 3 jr  GRATIS excl ontbijtkosten. Wij hebben geen invloed op het beleid van boekingsites zoals airbnb of booking.com.

De prijs voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is € 15,-. p.p.p.n. Kinderen vanaf 12 jaar rekenen wij als volwassenen. Het boekingsprogramma is daar niet op aangepast. Ben je met 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar dan boek je voor 2 volwassenen en schrijf je bij notities hoeveel kinderen er mee komen en hun leeftijd. Kamer Limburg is alleen te reserveren voor volwassenen. Kies je voor ontbijt dan vul je 1 x in (voor alle gasten/alle dagen).  Wij sturen je een aparte mail met daarin de totaalprijs (dus aangevuld met de prijs van de kinderen en hun ontbijtkosten). 

Voor het reserveren van een verblijf worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ook vragen wij  na bevestiging van de reservering geen aanbetaling. Je betaalt het bedrag in zijn geheel bij vertrek inclusief de overige kosten die je maakt (bijv. verbruik uit de minibar, fietshuur, lunch, etc ). Al onze prijzen zijn incl. BTW en toeristenbelasting. Wij hebben zelf 2 (eigen) gewone fietsen die geboekt kunnen worden. Het programma kan niet zien of ze al verhuurd zijn. Geeft dit dus aan bij de notities. Heb je meer dan 2 fietsen nodig of wil je elektrische fietsen huren laat het ons dat dan weten dan brengen wij je in contact met onze fietsenverhuurder (het kan zijn dat die een andere huurprijs vraagt).
Voor dat je boekt vragen wij je de algemene voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat je deze gelezen en geaccepteerd heeft.

Annuleren.
Kun je onverwacht niet komen, dat is heel vervelend, maar laat het ons wel even weten; Je betaalt geen annuleringskosten als je uiterlijk 24 uur voor de dag van aankomst annuleert. Binnen die termijn betaal je het volledige bedrag ex ontbijtkosten.