Reserveren

Check de beschikbaarheid van de kamer in onderstaande kalender. Is het datumvakje licht van kleur dan is deze datum niet meer te boeken. Vul de gegevens in en druk op verzenden. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt Bed & Breakfast "Aan de Bagijnstraat" u een bevestiging. Wij proberen uw verzoek binnen enkele uren af te handelen doch uiterlijk binnen 24 uur.

 RECHTSTREEKS BOEKEN LEVERT U ALTIJD VOORDEEL OP.

Voor het reserveren van een verblijf worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ook vragen wij u na bevestiging van de reservering geen aanbetaling. U betaalt het bedrag in zijn geheel bij uw vertrek inclusief de overige kosten die u maakt (bijv. verbruik uit de minibar, fietshuur, lunch ). Al onze prijzen zijn incl. BTW en toeristenbelasting. Er kunnen maximaal maar 2 (eigen) fietsen geboekt worden. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Heeft u er meer nodig laat ons dat dan weten dan brengen wij u in contact met onze fietsenverhuurder.
Voor dat u boekt vragen wij u de algemene voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

Annuleren.
Kunt u onverwacht niet komen, dat is heel vervelend, maar laat het ons wel even weten; u betaalt geen annuleringskosten als u uiterlijk 24 uur van te voren annuleert. Binnen die termijn betaalt u het volledige bedrag.