Ontbijt

tussen 7.30 en 9.30 uur

Laat je verwennen.
Verblijven in B&B Aan de Bagijnstraat betekent de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Zo ben je niet verplicht bij ons het ontbijt te gebruiken. Je hebt de keuze om je ontbijt zelf te verzorgen, m
aar wij kunnen tegen een vergoeding ook een overheerlijk uitgebreid ontbijt serveren. En het liefst uiteraard dat wat jij ook lekker vindt. Heb je dus bepaalde wensen voor het ontbijt, geef dit dan aan bij je reserveringsaanvraag! Wil je bijvoorbeeld wel of juist geen vlees(waren) bij je ontbijt.

Vers brood en broodjes, meerdere soorten kaas- en vleesbeleg, diverse soorten zoet en fruit,  yoghurt, muesli, french toast. Natuurlijk een vers gekookt eitje van onze eigen kippetjes. Maar een spiegeleitje met bacon kan natuurlijk ook. Dit alles zoveel mogelijk van biologische teelt en uit eigen streek.

Heb je geen ontbijt besteld? Geen probleem dat kan tijdens het verblijf nog geregeld worden a € 9,00 p.p.p.d.

Heb je bepaalde dieetwensen? Wij kunnen overal rekening mee houden, ook glutenvrij, lactosevrij, koolhydraatrijk etc. is geen probleem.
Sinds 2003 zijn horecabedrijven verplicht om consumenten informatie te verstrekken over de aanwezigheid van allergenen in voorverpakte producten. Deze regel geldt per 13 december 2014 ook voor onverpakte voedingsmiddelen. De bedoeling is om de voedselveiligheid voor mensen met een allergie te vergroten.
B&B "Aan de Bagijnstraat " maakt zelf geen voedingsmiddelen. Wij kopen alles vers in en vertrouwen op de ingrediënten declaraties die vermeldt staan op de verpakkingen. Wij hebben voor u een Allergenenkaart samengesteld van de producten die wij serveren bij het ontbijt. U kunt deze bekijken door op het onderstaande plaatje te klikken
.

Deze kaart ligt ook op uw kamer.
Wij vragen u om ons op de hoogte te brengen als u een voedingsallergie of een - intolerantie heeft. Wij zullen daar zeer zorgvuldig mee om gaan. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.