De B&B

Korte introductie & faciliteiten

B&B Aan de Bagijnstraat is een kleinschalige B&B in Heumen op de kruising van de provincie Limburg, Gelderland en Brabant (dit laten we terug komen in de namen van onze appartementen) en ligt aan de snelfietsroute MaasWaalpad.
Om preciezer te zijn ligt de B&B in het Lierdal aan de rand van meerdere natuur- en recreatiegebieden. Het is een prima uitvalsbasis om te cityhoppen, fietsen, mountainbiken, wandelen of paardrijden in deze unieke en veelzijdige omgeving. De gezellige historische-, winkel- en culturele stad Nijmegen ligt op 10 autominuten,  de bus stopt voor de deur en het snelfietspad MaasWaalpad ligt op 150 mtr achter de B&B. Kijk voor al de bezienswaardigheden in de omgeving onder de knop  "Onze Tips".
Op minder dan 2 km, in Malden en Molenhoek, is er een winkelcentrum en er zijn meerdere restaurants. Tegenover onze B&B is Grieks restaurant Dimitri's
Kunt u onverwacht niet komen, laat het ons wel even weten maar u betaalt geen annuleringskosten als dit tenminste tot uiterlijk 24 uur voor de dag van reservering heeft gemeld (zie ook onze Algemene voorwaarden).

Er is gratis privé parkeergelegenheid.  De gesproken talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het ontbijt wordt tussen 07.30 en 9.30 uur geserveerd (of op verzoek eerder). Wij gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie indien u dit vooraf aan ons vertelt. Helaas is kruisbestuiving in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Ruime kamers en zonder kosten veel extra's

Lid van VVV Plasmolen - Mook

Bezoekt u liever een stad? De historische (winkel) stad Nijmegen met winkels, musea, universiteit en ziekenhuizen ligt op een steenworp afstand. De bus stopt voor de deur zodat u geen auto mee hoeft te nemen. U kunt ook met de fiets. De snelfietsroute MaasWaalpad ligt op 100 mtr achter de B&B.
Een comfortabele B&B met alle voorzieningen voor uzelf. Zakelijke klanten, familiebezoek, natuurliefhebbers, feest of festivalgangers, saunabezoekers of sporters.

Plan uw fietstocht hier en reserveer tijdig uw verblijf. 

Lid van Toerisme Heumen

Lid van Regionaal Bureau voor Toerisme (Knooppunt Arnhem Nijmegen)