Onze accommodatie

Korte introductie & faciliteiten

"Aan de Bagijnstraat"  ligt in het dorp Heumen op de kruising van de provincie Limburg, Gelderland en Brabant (dit laten we terug komen in de namen van onze appartementen) en ligt aan de snelfietsroute MaasWaalpad.
Om preciezer te zijn ligt onze accommodatie  in het Lierdal aan de rand van meerdere natuur- en recreatiegebieden. Het is een prima uitvalsbasis om te cityhoppen, fietsen, mountainbiken, wandelen of paardrijden in deze unieke en veelzijdige omgeving. De gezellige historische-, winkel- en culturele stad Nijmegen ligt op 10 autominuten,  de bus stopt voor de deur en het snelfietspad MaasWaalpad ligt op 150 mtr achter de Bagijnstraat. Kijk voor al de bezienswaardigheden in de omgeving onder de knop  "Onze Tips".
Op minder dan 2 km, in Malden en Molenhoek, is er een winkelcentrum en zijn er meerdere restaurants. Tegenover ons is Grieks restaurant Dimitri's
Kun je onverwacht niet komen, laat het ons wel even weten maar je betaalt geen annuleringskosten als je dit tenminste tot uiterlijk 24 uur voor de dag van reservering hebt gemeld (zie ook onze Algemene voorwaarden).

Er is gratis privé parkeergelegenheid
 De gesproken talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans.
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Het ontbijt wordt tussen 07.30 en 9.30 uur op de kamer geserveerd (of op verzoek eerder).
Wij gaan zorgvuldig om met je voedsel allergie/-intolerantie indien je dit vooraf aan ons vertelt. Helaas is kruisbestuiving in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Ruime kamers en zonder kosten veel extra's

Lid van VVV Plasmolen - Mook

Bezoek je liever een stad? De historische (winkel) stad Nijmegen met winkels, musea, universiteit en ziekenhuizen ligt op een steenworp afstand. De bus stopt voor de deur zodat je geen auto mee hoeft te nemen. Je kunt ook met de fiets. De snelfietsroute MaasWaalpad ligt op 100 mtr achter je verblijf.
Zakelijke klanten, familiebezoek, natuurliefhebbers, feest of festivalgangers, saunabezoekers of sporters.

Plan je fietstocht hier en reserveer tijdig je verblijf. 

Lid van Toerisme Heumen

Lid van Regionaal Bureau voor Toerisme (Knooppunt Arnhem Nijmegen)