De B&B

Korte introductie & faciliteiten

Het met 4 tulpen gekwalificeerde gastenverblijf is gelegen nabij het Drie Provinciepunt.
Heumen is een groene en landelijke gemeente langs de Maas in de provincie Gelderland pal ten zuiden van Nijmegen en grenst aan zowel Brabant als Limburg (Dit laten we terug komen in de namen van onze kamers). Om preciezer te zijn ligt de B&B in het Lierdal aan de rand van meerdere natuur- en recreatiegebieden. Het is een prima uitvalsbasis om te cityhoppen, fietsen, mountainbiken, wandelen of paardrijden in deze unieke en veelzijdige omgeving. Kijk verder onder de knop "Omgeving"

Gratis privé parkeergelegenheid.  Gesproken talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het ontbijt wordt tussen 07.30 en 9.30 uur geserveerd (of op verzoek eerder). Wij gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie indien u dit vooraf aan ons vertelt. Helaas is kruisbestuiving in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Ruime kamers en zonder kosten veel extra's

Lid van VVV Plasmolen - Mook

Bezoekt u liever een stad? De historische (winkel) stad Nijmegen met winkels, musea, universiteit en ziekenhuizen ligt op een steenworp afstand. De bus stopt voor de deur zodat u geen auto mee hoeft te nemen. U kunt ook met de fiets. De snelfietsroute MaasWaalpad ligt op 100 mtr achter de B&B.
Een comfortabele B&B met alle voorzieningen voor uzelf. Zakelijke klanten, familiebezoek, natuurliefhebbers, feest of festivalgangers, saunabezoekers of sporters.

Plan uw fietstocht hier en reserveer tijdig uw verblijf. 

Lid van Toerisme Heumen

Lid van Regionaal Bureau voor Toerisme (Knooppunt Arnhem Nijmegen)