Tarieven
2018

TARIEVEN

Voor beide kamers gelden dezelfde tarieven. Echter kamer Huub is alleen te boeken in combinatie met kamer Renée. De reden hiervan is dat de verdieping maar 1 douche en 1 toilet heeft en u bereid moet zijn deze met elkaar te delen. Vandaar dat wij deze tweede kamer alleen verhuren aan mensen die elkaar kennen (behalve tijdens de Nijmeegse 4 daagse week). De onderstaande tarieven zijn de standaardprijzen per kamer als u rechtstreeks bij ons boekt. Het kan zijn dat als u reserveert via een boekingskantoor er een andere prijs wordt gevraagd.
Beide kamers zijn voorzien van airco. Betaling vooruit per bank, contant bij aankomst of internetbankieren. Ook kunt u bij ons met creditkaart of PIN betalen. Hier vragen wij wel een vergoeding voor van 2,75%.

Voor dat u boekt vragen wij u de algemene voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

Wij bieden u de mogelijkheid een kamer te reserveren zonder ontbijt. Dit geldt dan voor al de gasten. Wilt u optioneel alsnog een ontbijt dan betaalt u € 7.50. p.p. Wij serveren dan voor al de gasten het ontbijt.

Het tarief in 2018 voor de vierdaagse week is € 125,- per kamer per nacht (op basis van 2 personen).