Tarieven
2018 - 2019

TARIEVEN

Of u nu alléén komt of met vijf personen...U heeft de gehele verdieping voor u alleen. Dus u hoeft nooit de  douche en het toilet te delen met mensen die u niet kent.

De onderstaande tarieven zijn de standaardprijzen per kamer als u rechtstreeks bij ons boekt. Het kan zijn dat als u reserveert via een boekingskantoor er een andere prijs wordt gevraagd.
Beide kamers zijn voorzien van airco. Betaling vooruit per bank, contant bij aankomst of internetbankieren. Ook kunt u bij ons met creditkaart of PIN betalen. Hier vragen wij wel een vergoeding voor van 2,75%.

Stuur een email met datum, aantal personen en uw wensen naar info@aandebagijnstraat.nl, wij antwoorden binnen enkele uren

Voor dat u boekt vragen wij u de algemene voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

Wij bieden u de mogelijkheid ook te reserveren zonder ontbijt. Dit geldt dan voor al de gasten.

Wij brengen, voor kinderen tot 6 jaar oud, GEEN TOESLAG IN REKENING  wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden!
Kinderen tot 6 jaar mogen namelijk altijd GRATIS mee met hun ouder(s) (of oma en opa, oom of tante)! Voor deze kleine gasten hebben we een spannende slaapplaats op de bovenslaper.

Voor babies en peuters hebben we uiteraard ook goede voorzieningen.