Tarieven
2018 - 2019

TARIEVEN

Voor beide kamers gelden dezelfde tarieven. Echter kamer Huub is alleen te boeken in combinatie met kamer Renée. De reden hiervan is dat de verdieping maar 1 douche en 1 toilet heeft en u bereid moet zijn deze met elkaar te delen. Vandaar dat wij deze tweede kamer alleen verhuren aan mensen die elkaar kennen (behalve tijdens de Nijmeegse 4 daagse week). De onderstaande tarieven zijn de standaardprijzen per kamer als u rechtstreeks bij ons boekt. Het kan zijn dat als u reserveert via een boekingskantoor er een andere prijs wordt gevraagd.
Beide kamers zijn voorzien van airco. Betaling vooruit per bank, contant bij aankomst of internetbankieren. Ook kunt u bij ons met creditkaart of PIN betalen. Hier vragen wij wel een vergoeding voor van 2,75%.

Voor dat u boekt vragen wij u de algemene voorwaarden goed te lezen. Boeken betekent dat u deze gelezen en geaccepteerd heeft.

Wij bieden u de mogelijkheid een kamer te reserveren zonder ontbijt. Dit geldt dan voor al de gasten. Wilt u optioneel alsnog een ontbijt dan betaalt u € 5,00 p.p. Wij serveren dan voor al de gasten het ontbijt.

Wij brengen, voor kinderen tot 6 jaar oud, GEEN TOESLAG IN REKENING  wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden!
Kinderen tot 6 jaar mogen namelijk altijd GRATIS mee met hun ouder(s) (of oma en opa, oom of tante)! Voor deze kleine gasten hebben we een spannende slaapplaats op de bovenslaper.

Voor babies en peuters hebben we uiteraard ook goede voorzieningen.