Paarden arrangement

inclusief sauna

U vertrekt vanuit de B&B (zie links onder op de kaart) en gaat vanaf de parkeerplaats naar rechts de Bagijnstraat in. U volgt deze weg tot het eind en u gaat op het eind aan de rand van de woonwijk naar links tot u aan de bosrand komt (totaal ca 800 mtr). Daar kunt u aansluiten op de eerste ruiterroute (blauwe lijn). Uw startpunt voor kilometers lange ruiterpaden die zelfs tot in Duitsland doorlopen.

B&B Aan de Bagijnstraat als startpunt voor een mini-vakantie samen met uw paard. Zowel menners als ruiters zijn het gehele jaar van harte welkom.

Onze B&B ligt aan de rand van meerdere gevarieerde natuurgebieden met vele kilometers aan men- en ruiterpaden. Water of bos, vlak of heuvelachtig. U vindt het allemaal in de directe omgeving.

Alleen paardenliefhebbers in het bezit van een eigen paard kunnen bij ons terecht. Wij bieden u een overnachting in een mooie kamer voorzien van alle gemakken. Uw paard staat heerlijk rustig op stal op "oog" afstand. Uw spullen veilig achter slot en grendel. Wij hebben diverse mooie routes voor u uitgestippeld. Iedere extra persoon is € 25,00 en ieder extra paard is € 15,00 extra. Gebruikt u meerdere kamers dan bespreken we de totaal prijs.

Uw kamer is in principe vanaf 16.00 uur beschikbaar. Wel kunt u, na telefonisch overleg, tussen 9.00 en 10.00 uur uw bagage afgeven en vanaf onze locatie vertrekken voor een mooie buitenrit. Zo ook kunt u uw bagage nog even achterlaten op de dag van vertrek.