Sauna gebruik tijdelijk gesloten

tussen 16.15 uur en 22.15 uur

JACUZZI IS WEL GEOPEND

DOOR DE VERHOGING VAN ONZE ENERGIELASTEN HEBBEN WIJ DE SAUNA TIJDELIJK GESLOTEN.  WIJ WILLEN DE PRIJS NIET EXTRA VERHOGEN WANT DAN STAAT ZE NIET MEER IN VERHOUDING MET WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN TOV DE PROFESSIONELE AANBIEDERS ZOALS THERMEN DE BERENDONCK. 

De Welness liefhebbers onder onze gasten bieden wij graag een privé-verwen moment aan.
Achter in onze tuin staat een flinke blokhut met daarin een traditionele Finse sauna helemaal privé voor jou! Helaas is de sauna tijdelijk gesloten, maar er staat op het terras ook een ruime 4 persoons buitenspa. Na eerst een warme douche ga je heerlijk wegdromen in water van 38°C van de spa. Terwijl je naar de sterren kijkt voel je de weldaad van de massage-stralen op je lichaam. Vervolgens koel je af in het koud water van het dompelbad. Brrr...maar oh zo goed voor lichaam en geest.

De sauna in onze tuin, beschut en privé
De sauna in onze tuin, beschut en privé

Je kunt de jacuzzi reserveren voor een tijdslot van 1,5 uur  (reserveren is noodzakelijk).
Je betaalt hiervoor € 12,50 per tijdsslot per persoon met een minimum van twee personen. Ben je alleen dan betaal je € 17,50. Contante betaling bij vertrek. Handdoeken liggen klaar en zijn inbegrepen in de prijs. De handdoeken van de kamer mogen niet voor de welness gebruikt worden.

 Je respecteert het reglement voor saunagebruik. 

                     Leeftijdsgrens vanaf 13 jaar. Van 13 t/m 17 jr onder begeleiding van een volwassene. 

In de buitenspa is het dragen van badkleding om hygiënische redenen niet toegestaan. Uit ervaring blijkt dat wasmiddelen zorgen voor schuimvorming. Dit kunnen wij onvoldoende verwijderen voor het volgende tijdslot. Zoals je op de foto's kunt zien constateren wij meteen aan het water of je badkleding hebt gedragen. Wij zullen dan € 50,00 schoonmaakkosten op je verhalen.

Schuim in het water
Schuim in het water
Schuim in het water
Schuim in het water

Hoe werkt het reserveren?
Je hebt in de bevestigings-email van de kamerreservering een wachtwoord ontvangen. Klik op onderstaande reserveringknop om in te loggen in het reserveringssysteem van de sauna. Klik op aanmaken nieuwe gebruiker;  Vul het wachtwoord in; Vul de gegevens in; Klik op registreren; Geef het gewenste tijdslot aan. 
Op basis van beschikbaarheid kun je kiezen uit drie tijdsloten. 

16:15 tot 17:45 18:30 tot 20:00 20:45tot 22:15u

            Heb je liever dat wij een tijdslot voor je reserveren laat ons dit dan weten. 

In verband met de kans op breuk mag er zowel binnen als buiten geen glaswerk bij sauna en spa gebruik worden. Kartonnen of plastic bekers, plastic flesjes en ook blikjes mogen wel. Je mag geen dranken meenemen in de sauna zelf of in de buitenspa!

Laat de ruimte schoon achter voor de volgende bezoekers!