Sauna gebruik van 1 september tot        1 juni

tussen 16.00 uur en 23.00 uur

De Welness liefhebbers onder onze gasten bieden wij graag een privé-verwen moment aan.
Achter in onze tuin staat een blokhut met daarin een traditionele Finse sauna helemaal privé voor jou! Ook staat er op het terras een ruime 4 persoons buitenspa. Na eerst een warme douche ga je heerlijk wegdromen in water van 38°C van de spa. Terwijl je naar de sterren kijkt voel je de weldaad van de massage-stralen op je lichaam. Vervolgens ga je ontspannen in onze Finse sauna en koel je af in het koud water van het dompelbad. Brrr...maar oh zo goed voor lichaam en geest.

De sauna in onze tuin, beschut en privé
De sauna in onze tuin, beschut en privé

De welness ruimte is per 2 uur te huur (reserveren is noodzakelijk)

Je betaalt slechts € 12,50 per tijdsslot per persoon met een minimum van twee personen. Ben je alleen dan betaal je € 15,00.

 Achteraf, contant te betalen bij het vertrekVerplicht gebruik van handdoeken, badjassen, slippers. Je neemt die zelf mee of je huurt deze bij ons (zie hiervoor het reglement). Je respecteert het reglement voor saunagebruik. 
                                                            Leeftijdsgrens vanaf 13 jaar. Van 13 t/m 17 jr onder begeleiding van een volwassene. 

In de buitenspa is het dragen van badkleding om hygiënische redenen niet toegestaan. Uit ervaring blijkt dat wasmiddelen zorgen voor schuimvorming. Dit kunnen wij onvoldoende verwijderen voor het volgende tijdslot. Zoals je op de foto's kunt zien constateren wij meteen aan het water of je badkleding hebt gedragen. Wij zullen dan de schoonmaakkosten op je verhalen.

Schuim in het water
Schuim in het water
Schuim in het water
Schuim in het water

Hoe werkt het reserveren?
Je ontvangt in de bevestigings-email van de kamerreservering een wachtwoord om in te loggen in het reserveringssysteem van de sauna.
Ga naar het reserveringssysteem door op onderstaande knop te klikken; Klik op aanmaken nieuwe gebruiker; Vul de gegevens in; Klik op registreren; Geef het gewenste tijdslot aan. Op basis van beschikbaarheid kun je kiezen uit drie tijdsloten. 16:00 tot 18:00 18:30 tot 20:30 21:00 tot 23:00

            Heb je liever dat wij een tijdslot voor je reserveren laat ons dit dan weten. 

In verband met de kans op breuk mag er zowel binnen als buiten geen glaswerk bij sauna en spa gebruik worden. Kartonnen of plastic bekers, plastic flesjes en ook blikjes mogen wel. Je mag geen dranken meenemen in de sauna zelf of in de buitenspa!

Laat de ruimte schoon achter voor de volgende bezoekers!