Reviews

99% van de aanbevelingen die onze gasten hebben gemaakt zijn opgevolgd.

Jan en Lida, augustus 2020
Wij hadden allebei de studio's geboekte gingen met vrienden deze keer, die net zo enthousiast bleken als wij over de prachtige en perfect verzorgde studio's!! We hadden deze keer met ontbijt geboekt, ook dat was tot in de puntjes verzorgd. Wat een verwennerij! Hebben natuurlijk weer heerlijk gefietst in de mooie omgeving en ja, we komen zeker nog eens terug!

H. van de Brand, augustus 2020
Wij hebben alleen maar lof voor dit B&B aan de Bagijnstraat.
Hartelijke ontvangst, super goed verblijf en ontbijt, goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg gezellig. "Zegt het voort"
 

Ria en Rommie, 12 augustus 2020
Ivm mantelzorg verblijven we regelmatig bij deze B&B. Uiterst verzorgd en comfortabel vinden we de plek. Aan werkelijk alles is gedacht. Van goede bedden, goede WiFi tot een heerlijke airco. De gastheer is echt een gastheer en vindt privacy een groot goed!. Een super plek ! Ronduit een 10 in alle opzichten.

Familie van Dooren, 26-30 juli 2020
Net als vorig jaar was ons verblijf ook dit jaar weer geweldig. Complimenten voor gastheer Leon. Hij staat voor je klaar, is vriendelijk en attent. Wij verbleven in Studio Gelderland. Het heeft een zit-, slaap- en keukengedeelte en een ruime badkamer met douche en toilet. Het is keurig en praktisch ingericht en alles is netjes gepoetst. Ook is er een ruim terras met voldoende stoelen, grote tafel en parasol. Zeker ook geschikt voor een langer verblijf. De bedden zijn prima en het ontbijt is uitstekend. Echt een aanrader.

Mark, Yvonne en Sam, 22 juli 2020
Wat een prachtige, luxe, moderne B&B. Zeker aanrader voor meerdere dagen ivm ruime accommodatie met zithoek en kookmogelijkheid. Super dat het rolstoelvriendelijk is. Hele aardige gastheer met fijne tips over de omgeving. Overdadig ontbijt. Een dikke 10!! 

Vriendengroep Zeist, 18 juni 2020
Zeer gastvrij ontvangen door Leon! Goede, modern ingerichte kamer (bedden voorzien van uitstekende matrassen), uitgebreid ontbijt en perfecte ligging vlakbij de mountainbike-routes. Aanrader! Wij komen hier graag terug.

Maarten & Martin
29 mei tm 31 mei

Aangezien onze "fietsvakantie" door de Vogezen (fr) niet door kon gaan door de huidige Corona situatie moesten wij op zoek naar een alternatief. De keuze viel op B&B "aan de bagijnstraat" ivm de locatie en de prijs/kwaliteit verhouding. En hier hebben we zeker geen spijt van!We hadden de "Brabant" kamer en dat was voor ons twee-en een uitstekend verblijf. Alle faciliteiten waren aanwezig en we kregen elke ochtend een heerlijk ontbijt (meer dan genoeg voor 2 fietsende mannen!). Daarnaast werden we gastvrij ontvangen, geholpen met onze fiets spullen en kregen we advies over fietsroutes. De omgeving is ideaal om te fietsen, mountainbiken en/of wandelen! Wij komen hier denk ik zeker nog eens terug.Bedankt!

Jan en Lida
19-21 mei 2020

Vanaf het moment van boeken perfect! En toen we in de studio aankwamen een keurige ontvangst en uitleg, op afstand alles in deze bijzondere tijd maar zo kan het dus wel! En wat een prachtig verblijf! Werkelijk aan alles is gedacht, het was jammer dat we maar zo kort konden blijven nu, maar de volgende keer is alweer bijna geboekt.....om het perfecte verblijf in ook nog een supermooie omgeving.

M. Jansen

7-8 juni 2019

Een dikke pluim aan deze B&B!
2 weekenden terug heb ik hier met een vriendin overnacht in 1 van de nieuwe verblijven. GEWELDIG! We werden erg fijn en vriendelijk ontvangen, er werd gelijk het eea  uitgelegd en we zijn nog even bij de paarden gaan kijken. Het verblijf zag er top uit! De eigenaar bleek veel zelf te hebben gedaan wat je er duidelijk in terug zag. Er is goede privacy en veel groen. In de avond wilde mijn vriendin en ik Nijmegen nog in, hiervoor konden we de  fietsen lenen wat erg handig was. Op deze manier gelijk de mooie natuur mogen zien. (we zijn door het bos gefietst)  Nijmegen was heel gezellig en de volgende ochtend werden we na een zeer
aangename nachtrust op de afgesproken tijd gewekt met een heerlijk ontbijtje. Kortom, een absolute aanrader! We komen hier zeker nog eens terug .Leeftijd: begin 30

Hartelijke ontvangst, alles goed verzorgd en schoon en de inrichting erg gezellig.
Goed en gezellig ontbijt aan de eettafel in hun eigen huis, een plus punt vanwege de persoonlijke huiselijkheid !!!
review toegevoegd door Grool, september 2018

We trouwde op een locatie in de buurt. Na afloop sliepen wij de B&B.... Vanaf de deur beneden tot aan onze kamer was versierd met strikjes, bloemen, een mr &mrs ballon en op onze kamer een prachtige hartjes slinger en een hart van rozenblaadjes op ons bed. Wat waren wij blij verrast. De volgende ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt met nog wat leuke details en gezellig gekletst met Leon de eigenaar! Top B&B! een echte aanrader!  
review toegevoegd door Paul en Wendy, mei 2018

Heerlijk verblijf .
Prima locatie, mooie omgeving voor wandelen en fietsen. De B en B is erg ruim, schoon en netjes. Goed ontbijt en een zeer vriendelijk en attente eigenaar. Aanrader!!! 
review toegevoegd door  P. H
annink, februari 2018          

Voortreffelijk
review toegevoegd door Bons, februari 2017

Wij hebben hier overnacht na een feest op landgoed Bergzicht. Daarvoor... kan de locatie niet beter, op nog geen 200 meter lopen van Bergzicht ligt B&B Aan de Bagijnstraat.
De ontvangst was hartelijk en de eigenaren waren zeer flexibel om zich aan ons schema aan te passen. Prachtig ingerichte kamer van alle gemakken voorzien. Ontbijt is uitstekend verzorgd.
review toegevoegd door Wijnker, september 2016

De kamer had een knusse uitstraling door de steigerhoute meubelen en... de hoogslaper vond onze zoon van 4 helemaal te gek.  Fijn dat we de fietsen mochten gebruiken waardoor we de omgeving konden verkennen. Ontbijt was héérlijk en uitgebreid.
review toegevoegd door Brigit, Januari 2016

Al wandelend op het streekpad Nijmegen, hier overnacht. Gastvrije, vriendelijke comfortabele B&B.
review toegevoegd door Piet Feld, Nederland october 2015.

Very comfortable, fresh, tidy & clean. The nice designed attic room has his own shower and toilet and enjoys very nice privacy. We had a warm welcome and my 14 year old son enjoyed seeing the horses in the paddock. Our bikes were safely looked after which was great. Breakfast was great too.
review toegevoegd door Duncan, september 2015.

Service lijkt wel een hotel, maar dan persoonlijk, gastvrij, gezellig, professioneel maar toch warm en ongedwongen. Wat een prachtig onderkomen. Het zijn ook de kleine dingen die het doen op de kamer. Buiten een heerlijk zitplekje in het zonnetje. Op loopafstand mogelijkheid om heerlijk te eten, op fietsafstand een heerlijke sauna ' Oase,' en beneden in de keuken een top-ontbijt
 review toegevoegd door Mijnie en Rene uit Apeldoorn, Nederland (15-08-2015)

Zeer gastvrije mensen die van alles voor ons wilde doen en meedachten, vroeg in de morgen (3.30 uur) een fantastisch ontbijt (met een bos gladiolen) omdat we de Nijmeegse 4 daagse liepen, mooie sfeervolle kamer met airco, fijne plek om buiten te zitten, kortom een fantastisch verblijf!
review toegevoegd door Mirjam uit Twente, Nederland (26-07-2015).