Reviews

99% van de aanbevelingen die onze gasten hebben gemaakt zijn opgevolgd.

M. Jansen

7-8 juni 2019

Een dikke pluim aan deze B&B!
2 weekenden terug heb ik hier met een vriendin overnacht in 1 van de nieuwe verblijven. GEWELDIG! We werden erg fijn en vriendelijk ontvangen, er werd gelijk het eea  uitgelegd en we zijn nog even bij de paarden gaan kijken. Het verblijf zag er top uit! De eigenaar bleek veel zelf te hebben gedaan wat je er duidelijk in terug zag. Er is goede privacy en veel groen. In de avond wilde mijn vriendin en ik Nijmegen nog in, hiervoor konden we de  fietsen lenen wat erg handig was. Op deze manier gelijk de mooie natuur mogen zien. (we zijn door het bos gefietst)  Nijmegen was heel gezellig en de volgende ochtend werden we na een zeer
aangename nachtrust op de afgesproken tijd gewekt met een heerlijk ontbijtje. Kortom, een absolute aanrader! We komen hier zeker nog eens terug .Leeftijd: begin 30

Hartelijke ontvangst, alles goed verzorgd en schoon en de inrichting erg gezellig.
Goed en gezellig ontbijt aan de eettafel in hun eigen huis, een plus punt vanwege de persoonlijke huiselijkheid !!!
review toegevoegd door Grool, september 2018

We trouwde op een locatie in de buurt. Na afloop sliepen wij de B&B.... Vanaf de deur beneden tot aan onze kamer was versierd met strikjes, bloemen, een mr &mrs ballon en op onze kamer een prachtige hartjes slinger en een hart van rozenblaadjes op ons bed. Wat waren wij blij verrast. De volgende ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt met nog wat leuke details en gezellig gekletst met Leon de eigenaar! Top B&B! een echte aanrader!  
review toegevoegd door Paul en Wendy, mei 2018

Heerlijk verblijf .
Prima locatie, mooie omgeving voor wandelen en fietsen. De B en B is erg ruim, schoon en netjes. Goed ontbijt en een zeer vriendelijk en attente eigenaar. Aanrader!!! 
review toegevoegd door  P. H
annink, februari 2018          

Voortreffelijk
review toegevoegd door Bons, februari 2017

Wij hebben hier overnacht na een feest op landgoed Bergzicht. Daarvoor... kan de locatie niet beter, op nog geen 200 meter lopen van Bergzicht ligt B&B Aan de Bagijnstraat.
De ontvangst was hartelijk en de eigenaren waren zeer flexibel om zich aan ons schema aan te passen. Prachtig ingerichte kamer van alle gemakken voorzien. Ontbijt is uitstekend verzorgd.
review toegevoegd door Wijnker, september 2016

De kamer had een knusse uitstraling door de steigerhoute meubelen en... de hoogslaper vond onze zoon van 4 helemaal te gek.  Fijn dat we de fietsen mochten gebruiken waardoor we de omgeving konden verkennen. Ontbijt was héérlijk en uitgebreid.
review toegevoegd door Brigit, Januari 2016

Al wandelend op het streekpad Nijmegen, hier overnacht. Gastvrije, vriendelijke comfortabele B&B.
review toegevoegd door Piet Feld, Nederland october 2015.

Very comfortable, fresh, tidy & clean. The nice designed attic room has his own shower and toilet and enjoys very nice privacy. We had a warm welcome and my 14 year old son enjoyed seeing the horses in the paddock. Our bikes were safely looked after which was great. Breakfast was great too.
review toegevoegd door Duncan, september 2015.

Service lijkt wel een hotel, maar dan persoonlijk, gastvrij, gezellig, professioneel maar toch warm en ongedwongen. Wat een prachtig onderkomen. Het zijn ook de kleine dingen die het doen op de kamer. Buiten een heerlijk zitplekje in het zonnetje. Op loopafstand mogelijkheid om heerlijk te eten, op fietsafstand een heerlijke sauna ' Oase,' en beneden in de keuken een top-ontbijt
 review toegevoegd door Mijnie en Rene uit Apeldoorn, Nederland (15-08-2015)

Zeer gastvrije mensen die van alles voor ons wilde doen en meedachten, vroeg in de morgen (3.30 uur) een fantastisch ontbijt (met een bos gladiolen) omdat we de Nijmeegse 4 daagse liepen, mooie sfeervolle kamer met airco, fijne plek om buiten te zitten, kortom een fantastisch verblijf!
review toegevoegd door Mirjam uit Twente, Nederland (26-07-2015).