Reviews

99% van de aanbevelingen die onze gasten hebben gemaakt zijn opgevolgd.

Heerlijk verblijf .
Prima locatie, mooie omgeving voor wandelen en fietsen. De B en B is erg ruim, schoon en netjes. Goed ontbijt en een zeer vriendelijk en attente eigenaar. Aanrader!!! 
review toegevoegd door  P. H
annink, februari 2018          

Voortreffelijk
review toegevoegd door Bons, februari 2017

Wij hebben hier overnacht na een feest op landgoed Bergzicht. Daarvoor... kan de locatie niet beter, op nog geen 200 meter lopen van Bergzicht ligt B&B Aan de Bagijnstraat.
De ontvangst was hartelijk en de eigenaren waren zeer flexibel om zich aan ons schema aan te passen. Prachtig ingerichte kamer van alle gemakken voorzien. Ontbijt is uitstekend verzorgd.
review toegevoegd door Wijnker, september 2016

De kamer had een knusse uitstraling door de steigerhoute meubelen en... de hoogslaper vond onze zoon van 4 helemaal te gek.  Fijn dat we de fietsen mochten gebruiken waardoor we de omgeving konden verkennen. Ontbijt was héérlijk en uitgebreid.
review toegevoegd door Brigit, Januari 2016

Al wandelend op het streekpad Nijmegen, hier overnacht. Gastvrije, vriendelijke comfortabele B&B.
review toegevoegd door Piet Feld, Nederland october 2015.

Very comfortable, fresh, tidy & clean. The nice designed attic room has his own shower and toilet and enjoys very nice privacy. We had a warm welcome and my 14 year old son enjoyed seeing the horses in the paddock. Our bikes were safely looked after which was great. Breakfast was great too.
review toegevoegd door Duncan, september 2015.

Service lijkt wel een hotel, maar dan persoonlijk, gastvrij, gezellig, professioneel maar toch warm en ongedwongen. Wat een prachtig onderkomen. Het zijn ook de kleine dingen die het doen op de kamer. Buiten een heerlijk zitplekje in het zonnetje. Op loopafstand mogelijkheid om heerlijk te eten, op fietsafstand een heerlijke sauna ' Oase,' en beneden in de keuken een top-ontbijt
 review toegevoegd door Mijnie en Rene uit Apeldoorn, Nederland (15-08-2015)

Zeer gastvrije mensen die van alles voor ons wilde doen en meedachten, vroeg in de morgen (3.30 uur) een fantastisch ontbijt (met een bos gladiolen) omdat we de Nijmeegse 4 daagse liepen, mooie sfeervolle kamer met airco, fijne plek om buiten te zitten, kortom een fantastisch verblijf!
review toegevoegd door Mirjam uit Twente, Nederland (26-07-2015).