Accommodatie

Onze Bed & Breakfast is gelegen nabij het drie provinciepunt. Heumen is een groene en landelijke  gemeente langs de Maas, in de provincie Gelderland pal ten zuiden van Nijmegen en grenst aan zowel Brabant als Limburg.  Dit laten we terug komen in de namen van onze kamers. Van de vier kernen hebben Nederasselt, Overasselt en Heumen hun oorspronkelijke karakter grotendeels behouden. De grootste kern Malden is uitgegroeid tot een eigentijds woongebied met vele voorzieningen. Dat de bewoning van dit gebied van al veel eerder dateert blijkt uit de resten van een Romeinse wachttoren in het bosgebied Heumensoord, waarvan de contouren nog zichtbaar zijn.

Op fiets/bus afstand ligt het bruisende Nijmegen, maar ook bossen, heide, vennen en water. Een uniek gevarieerd natuurgebied met de dorpen Malden, Groesbeek, Plasmolen en Mook binnen handbereik. Ervaar wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. Dankzij de vele mogelijkheden kun je hier een onvergetelijke tijd beleven.

Als u kamer "Limburg" boekt dan heeft u de gehele bovenverdieping van het woonhuis tot uw beschikking., die bestaat uit een zit/eetkamer en een slaapkamer (twee comfortabele éénpersoons bedden die samen een tweepersoons bed vormen), een privé douche en privé toilet in de hal. De kamer is voorzien van een minibar, digitale (smart) TV, airco, DVD, muziekinstallatie en gratis Wifi. Een collectie boeken en tijdschriften zijn aanwezig evenals folders van de omgeving. Koffie (Nespresso) en thee zijn uiteraard gratis.
Ook hebben wij een babybedje, aankleedkussen, kinderstoel, potje etc. voor onze kleinste gasten.  De kamers zijn voorzien van een airco en voorzetramen.

Kamer "Brabant" en "Gelderland" zijn geopend in mei 2019.  Compleet ingerichte studio's die van alle gemakken zijn voorzien en elk met een privé terras. Zie ook de beschrijving door op de link van de kamers te klikken. 

Het ontbijt wordt tussen 07.30 en 9.30 uur geserveerd (of op verzoek eerder). Wij gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie indien u dit vooraf aan ons vertelt. Helaas is kruisbestuiving in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.