Accommodatie

Onze Bed & Breakfast is gelegen nabij het drie provinciepunt. Heumen is een groene en landelijke Gelderse gemeente langs de Maas, pal ten zuiden van Nijmegen en grenst aan zowel Brabant als Limburg. Van de vier kernen hebben Nederasselt, Overasselt en Heumen hun oorspronkelijke karakter grotendeels behouden. De grootste kern Malden is uitgegroeid tot een eigentijds woongebied met vele voorzieningen. Dat de bewoning van dit gebied van al veel eerder dateert blijkt uit de resten van een Romeinse wachttoren in het bosgebied Heumensoord, waarvan de contouren nog zichtbaar zijn.

Op fiets/bus afstand ligt het bruisende Nijmegen, maar ook bossen, heide, vennen en water. Een uniek gevarieerd natuurgebied met de dorpen Malden, Groesbeek, Plasmolen en Mook binnen handbereik. Ervaar wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. Dankzij de vele mogelijkheden kun je hier een onvergetelijke tijd beleven.

Het (rookvrije) verblijf beschikt over een zitgedeelte met ensuite een slaapkamer (twee comfortabele éénpersoons bedden die samen een tweepersoons bed vormen), een privé douche en privé toilet in de hal. De kamer is voorzien van een minibar, digitale (smart) TV, DVD, muziekinstallatie en gratis Wifi. Een collectie boeken, DVD's en tijdschriften zijn aanwezig evenals folders van de omgeving. Koffie (Nespresso) en thee zijn uiteraard gratis.
Ook hebben wij een babybedje, aankleedkussen, kinderstoel, potje etc. voor onze kleinste gasten. Bent u met meer personen (familie of vriendengroep) en vindt u het niet erg om toilet en douche met elkaar te delen, dan stellen wij graag onze tweede kamer ter beschikking (kamer Huub). Deze kamer is geschikt voor twee personen en wordt alleen in combinatie met de eerste kamer verhuurd en heeft dezelfde voorzieningen. Beide kamers zijn voorzien van een airco en voorzetramen.

Het ontbijt wordt tussen 08.00 en 9.30 uur geserveerd (of op verzoek eerder). Wij gaan zorgvuldig om met uw voedsel allergie/-intolerantie indien u dit vooraf aan ons vertelt. Helaas is kruisbestuiving in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Bij mooi weer kunt u heerlijk loungen op het gastenterras in onze voortuin. Hier is ook de "makkelijke moestuin".